‘herrgårdsweekend’

Romantisk herrgårdsweekend


En romantisk weekend på herrgård blir ett minne för livet. Varför inte bjuda med din älskade partner på en romantisk weekend vistelse på en herrgård eller på ett slott. Sveriges herrgårdar ligger oftast på de mest natursköna platser och det är perfekta omgivningar för att njuta av härliga långpromenader och varandras sällskap. En herrgårdsweekend går perfekt att kombinera med spa & relax på herrgård. Det blir en avkopplande och avstressande upplevelse som gör att ni kanske hittar tillbaka till nyförälskelsen och verkligen har tid att ägna er bara åt varandra i en anrik, vacker miljö.

Under vistelsen på herrgården kan ni njuta av den historiska miljön, många av herrgårdarna är från 1700- och 1800-talen och en del är ännu äldre. Byggnaderna är anrika, rummen stora och vackra. Det brukar ingå härliga tre rätters middagar, en generös frukostbuffé och övernattning i mysiga dubbelrum. Det är också en perfekt present att ge bort ett presentkort på en romantisk herrgårdsweekend, framförallt småbarnsföräldrar som lever med mycket stress och krav i vardagen lär älska en sådan underbar present.

En romantisk herrgårdsweekend kan också kombineras med mängder av olika aktiviteter på herrgård. Det kan vara mysiga aktiviteter som ni gör på tu man hand tex som att:

  • promenera i de vackra omgivningarna,
  • njuta av bubbelbad och bastu eller
  • spela golf på någon närbelägen golfbana.

Många herrgårdar anordnar också olika upplevelseorienterade aktiviteter som chokladprovning, vinprovning, champagneprovning. Det finns även mer sportiga aktiviteter som tex jakt, hundspann eller ridning som i sköna naturmiljöer också kan bli romantiska herrgårdsaktiviteter.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 6.9/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Erbjudanden