‘relax’

SPA och relax

Vem längtar inte efter att få ta det lugnt, stressa av och njuta av spa och relax? På en herrgårdsvistelse har du möjligheten att kombinera mysigt boende i historiska byggnader med en vistelse i naturskön, magnifik miljö. Sverige har gott om herrgårdar där du kan boka in en spa & relax upplevelse på herrgård. Under en helg eller under en hel vecka har du möjlighet att boka behandlingar, bada bubbelbad, basta, vila och promenera i de vackra omgivningarna. Du kan njuta av herrgårdens underbara frukostbuffé och om kvällarna serveras en tre rätters middag. Det här är ett minne för livet, något att boka in dig på tillsammans med din partner eller dina vänner.

Spa & relax herrgård kan vara en oförglömlig upplevelse. Massage är en klassisk upplevelse för alla som längtar efter lite avkoppling och en mysig stund. Men det finns så många andra lyxiga upplevelser för kropp och själ. En dag på spa & relax herrgård med diverse behandlingar kan vara rena drömmen. På herrgården erbjuds inte bara massage utan massor av behandlingar, som lerinpackningar, alginpackningar, ayurvedisk massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och massage med varma stenar. Du kan också få makeuprådgivning, färganalys, personlig coachning och personlig träning, vilket kan bli både en mysig och lärorik upplevelse.

De flesta uppskattar att få upplevelser i present och det är jättebra att ge bort till dem som redan har allt eller som annars är svåra att köpa presenter till. Spa & relax på herrgård är något som de flesta blir glada över. Framförallt de som har en stressad vardag kan behöva en helg att bara ägna sig åt sig själv, ta hand om sin kropp och mysa i den härliga herrgårdsmiljön.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: -1 (from 1 vote)
Erbjudanden