Bröllop & fest

Själva bröllops ceremonin är kanske den formellt viktigaste delen men bröllopsmiddagen och festen är minst lika viktig där många minnen för livet skapas. Därför är det viktigt att festligheterna äger rum i vackra och romantiska omgivningar kanske med historiska byggnader, lusthus och färgsprakande trädgådar. En stämningsfull herrgård eller ett slott blir som en vacker inramning av er stora dag och för bröllopsfesten.

Förutom de lämpliga bröllopsmiljöerna erbjuder många herrgårdar och slott förstaklassiga gourme kök väl kvalificerade att ta fram en bra bröllopsmeny och en fin dukning.

Många av dessa herrgårdar erbjuder även s.k bröllopspaket där de åtar sig att hjälpa till med planeringen av bröllopet från valet av bruklänning, bröllopsmiddagen, fotograf, bröllopstårtan, till blomsterarrangemang och underhållning. En del har t.o.m bröllopsspecialister som tex Ferna herrgård. Bonustips: Upplevelser är bra bröllopspresenter.

Tips på romantiska herrgårdar & slott för bröllopet

Nedan presenteras ett urval av slott och herrgårdar som vi tycker är särskilt lämpliga för bröllopsfester och middagar. Kriterierna är fina omgivningar, vackra byggnader och trevligt boende samt bra kök med suveräna gourme menyer.

Smekmånaden tillbringar många utomlands men ibland kommer den lite senare och inte i direkt anslutning till den stora dagen. Då kan det vara tillfälle att åka på en liten romantisk weekend inför den stora resan.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bröllop & fest, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
Erbjudanden