Romantisk weekend

En romantisk weekend är ett bra sätt för både nya och gamla par att bekräfta och vidareutveckla sin relation. Att  uppleva nya spännande platser och sköna stunder tillsammans skapar gemensamma minnen som kan bestå en lång tid framöver!

Sverige är fullt av gamla anrika och romantiska herrgårdar & slott i vackra mijöer och omgivningar. Dessa ofta historiska och kulturbärande weekend destinationer är utmärkta för kärlekspar som letar efter stimulerande och  romantiska miljöer med vackra omgivningar att njuta av varandras sällskap i.

På denna sida hittar du våra tips & erbjudanden på stämningfulla och mysiga herrgårdar med herrgårdsweekend och slottsweekend utmärkta för en romantisk weekend.

Har man ont om tid finns det även möjligheter att boka in lite kortare romantiska spaaktiviteter centralt i Stockholm tex hos Axelsonsspa som erbjuder både spa paket, spamassage, och andra romantiska spabehandlingar även för par.

Romantiska herrgårdar

De romantiska inslagen är naturligtvis mycket personliga men det finns ändå några yttre egenskaper som de flesta brukar koppla ihop med romantik.

Våra tips på herrgårdar och slott lämpliga för en romantisk weekend grundar sig på att weekend destinationerna 1. ligger naturskönt ofta i skogsområden eller vackra landskap, 2. erbjuder gamla historiska miljöer och boende ofta med “klassisk” möblering och interiör, 3. har bra gourmet kök ofta med avsmakningsmenyer, vinpaket och annan dryckesprovning. Följande lista på herrgårdar och slott med weekendvistelser erbjuder dessa romantiska karaktäristika:


Hoppas ni haft någon nytta av denna romantiska tips sida och lycka till med att hitta er mysiga romantiska weekend destionation. Se till att skapa några oförglömliga minnen!

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.8/10 (16 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 3 votes)
Romantisk weekend, 5.8 out of 10 based on 16 ratings
Erbjudanden