Spa weekend

Välj en harmonisk och avkopplande miljö

Om du längtar efter en lugn, harmonisk miljö där både din kropp och själ får tid at hela, boka gärna din spa-weekend ute i naturen, på en lugn spa-anläggning eller varför inte en klassisk herrgård? En avstressad miljö, modern eller traditionell, med klassiska hälsometoder, omgiven av naturens lugnande dofter.
Bonustips: Tio heta spa-trender världen över

 

Vad ingår i en Spa-Weekend?

När du är incheckad på ditt hotell, spa-anläggningen eller herrgården där du bokat din spa-weekend så får du tillgång till alla faciliteter, träningsanläggningar, pooler och liknande där du själv kan styra vad du vill göra. Vissa ställen erbjuder bad med eteriska oljor och välgörande örter som verkar helande för din kropp. I ett spa-paket brukar också en eller ett par behandlingar ingå. Är det en spa-anläggning eller ett annat ställe som fokuserar på hälsa som du valt kan du få helpension där måltider ingår med väl utvalda menyer, från frukost till middag, med mat som är näringsrik och anpassad till dig som är där för din hälsas skull
Bonustips: Här kan du boka spa i Stockholm.

 

Hur går en spa-behandling till?

En eller ett par spa-behandlingar med utbildad terapeut brukar ingå i ett spa-paket. En behandling börjar med att du konsulterar med din terapeut för att skräddarsy din behandling där en hel- eller delkroppsmassage ingår. Är det en rent avkopplande eller en medicinskt behandlande massage du vill ha? Efter massagen är det ansiktet som behöver få sin behandling. En uppfriskande ansiktskur brukar inledas med en djuprengöring och därefter får man en ansiktsmask som återfuktar och lugnar. Behandlingen avslutas därefter med en ansiktsmassage som verkar föryngrande genom den avslappnande vården som energisätter muskulaturen.
Bonustips: Kolla in så mycket det finns att göra under en Herrgårdsweekend.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.1/10 (11 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 4 votes)
Spa weekend, 4.1 out of 10 based on 11 ratings
Erbjudanden