Konferens

Att boka företags konferens på en fin herrgård eller ett slott (vanligtvis kring storstäderna Stockholm, Göteborg eller i Skåne) är inte bara trevligt och ett sätt att belöna och motivera medarbetare, många weekend herrgårdar har bra konferenslokaler och konferensanläggningar just anpassade för företagskonferanser.

En företagskonferens med övernattning i vackra historiska miljöer, roliga aktiviteter och god mat underlättar dessutom för anställda att umgås, lära känna varandra och i förlängningen samarbeta bättre och mer effektivt.

Förutom de planerade föredragen och diskussionerna skapas utrymme för mer personliga kontakter och möten över organisatoriska och formella gränser. En viktig del av en verksamhet sker genom informella kanaler och kontakter vilket är just vad som ofta skapas när man ordnar herrgårds konferenser med övernattning.


En bra konferens destination erbjuder, förutom stimulerande omgivningar och bra lokaler även, olika typer av konferensaktiviteter och gärna förutsättningar för grupp aktiviteter lämpliga för teambuilding och grupputveckling tex grupp orientering, hinderbanor och olika problemlösnings uppgifter.

Många företag prioriterar tillgängligheten och väljer konferenslokaler och destinationer i trakterna kring storstäderna

Men för att stärka gruppgemenskapen kan det också vara en idé att förlägga konferensen en bit hemifrån och göra en liten företags resa tillsammans.

Det finns bra koferensmöjligheter över hela Sverige men särskilt populärt är att hålla konferens Dalarna och Småland men även uppland, förmodligen p.g.a.  bra geografiskt läge, priser och konferens kostnader.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Erbjudanden