‘konferens’

Hooks Herrgård

Hooks herrgård ligger idylliskt i det gröna småländska landskapet precis vid Hokasjön. Det är en anrik herrgård från 1778 talet då huvudbyggnaden på herrgården började byggas. Hooks är en liten oas för avkoppling och njutning lämplig för både privatpersoner för en weekend eller företagskonferenser. Med sina två egna 18 håls golfbanor utgör den även en mycket populär weekend destination för golfintresserade.

Läge: 3 mil ifrån Jönköping.

Prisnivå: Låg – medel.

Boka: Hooks herrgård

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.6/10 (43 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: -10 (from 12 votes)

Aspa herrgård

Bo på Aspa herrgård i en genuin gammal bruksmiljö från 1700- talet i historiska omgivningar i Närke mittemellan Stockholm och Göteborg. Aspa herrgård är prisbelönt för sitt gourme kök och även i år 2010 nominerad i “World Luxury Hotel Awards” herrgård.

Aspa lämpar sig väl för både konferenser och par som vill koppla av i stimulerande vackra miljöer. Passa på att avnjuta de rekommenderade vinpaketen speciellt utvalda till den aktuella gourme menyn!  Aspa erbjuder även många aktiviteter och teman tex romantisk weekend eller mysteriehelger med herrgårdsmord!!

Läge: Beläget mellan Tiveden och Vättern.

Prisnivå: Lyx

Boka: Aspa herrgård

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.3/10 (83 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: -13 (from 27 votes)

Yxtaholms Slott

Yxtaholms slott är verkligen en sagolik liten pärla bland svenska weekend destinationer i hjärtat av Sörmland i Flens kommun. Det eleganta slottet ligger idylliskt på en udde i den långsmala yxtasjön, omgiven av ängar där hästar springer fritt och några får betar stilsamt.

Mer sagolikt och romantiskt blir det knappast. Deras gourmekök är suveränt och missa inte det tillhörande vinpaketet till middagen när det erbjuds. Smaksensationer utlovas! Yxtaholms slott bjuder på en svårslagen  weekendupplevelse!

Läge: ca 11 mil från Stockholm.

Prisnivå: Medel – lyx

Boka: Yxtaholms Slott

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.7/10 (144 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +4 (from 32 votes)

Konferens på herrgård

En herrgård är som gjord för en utmärkt konferensmiljö. De historiska byggnaderna och de vackra omgivningarna ger ett mysigt och avslappnat intryck. Inuti finns alla moderniteter som krävs för att skapa en professionell och minnesvärd konferens. Det finns gott om herrgårdar och slott i Sverige och framförallt i trakterna kring Stockholm, Göteborg och Malmö. Stockholm är en populär stad att hålla konferenser i, då huvudstadens utbud av mässor, evenemang och sevärdheter lockar deltagare från såväl stora som små företag. Det finns ett stort utbud av herrgårdar med konferensmöjligheter i närheten av Stockholm, oavsett om man behöver små eller stora lokaler. Om man hellre vill söka sig ut på landet finns det möjligheter till konferens herrgård i Sveriges alla delar. Herrgårdarna erbjuder såväl kost och logi som tillgång till konferenslokaler och utbildningslokaler. För de företag som enbart ska ordna dagkonferens så går detta ofta bra att kombinera med boende för de konferensgäster som behöver. De flesta herrgårdar ligger mycket naturskönt till och man kan kombinera konferensen med aktiviteter som spa, relax, bastu, jakt, fiske och promenader.

Numera kan man använda sig av internetbokning för många konferensanläggningar och herrgårdar. På nätet kan man dessutom snabbt jämföra priser, läge, och bekvämligheter mellan de olika herrgårdarna och konferensanläggningarna. Dessutom kan man titta efter erbjudanden och kampanjer. På nätet kan du enkelt leta upp en herrgård som passar bra för just den konferens du ska ordna. Kanske vill ni hitta en vacker och prisvärd konferensherrgård i närheten av ert företag. Eller så vill ni passa på att kombinera konferensen med att ha riktigt roligt tillsammans med kollegerna. Ni kanske vill göra en upplevelse ihop, som att åka hundspann, rida islandshäst eller paddla kanot. Du kan välja att boka konferens på en herrgård centralt i storstäderna, mitt ute på landsbygden, i skärgården eller på fjället, det finns herrgårdar överallt.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)
Erbjudanden